PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 1
SlechtZeer goed

Jeugdwerk PKN-kerken  ’s-Gravenzande:

In en vanuit de diverse kerken wordt er van alles georganiseerd voor de jeugd.Informatie hierover is te vinden in het blad SAMEN en in de nieuwsbrieven van de diverse wijken .Daarnaast worden er ook veel activiteiten gezamenlijk georganiseerd door de jeugdraad. In de jeugdraad komen jeugdouderlingen/jeugdwerkers van de PKN kerken in s’-Gravenzande bij elkaar om samen er een geweldig jeugdwerkseizoen van te maken. De activiteiten die georganiseerd worden zullen te vinden zijn op deze website en op de facebookpagina LEF.

Ieder jaar staat een thema centraal. Dit jaar is dit: “deel je leven”.

We delen veel met elkaar. Op insta, facebook etc. delen we selfies en laten we zien wat we meemaken. Geven we anderen een kijkje in ons leven! Maar wat delen we nog meer met elkaar? Alleen de leuke dingen? Of zijn we er ook voor elkaar als we het wat moeilijker hebben? En welke plaats neemt God daarin? Wat delen we met hem?

In de diverse onderdelen van het jeugdwerk, is er ruimte om het leven met elkaar te delen. Samen leuke dingen doen, praten over wat ons bezighoudt. Omzien naar elkaar, elkaar ontmoeten en vooral veel mensen leren kennen. Zien we jou (of uw kind) terug in ons jeugdwerk? We hopen je te ontmoeten! Kijk in ons aanbod naar de diverse mogelijkheden.

Tot gauw!

Namens de jeugdraad, Ingrid Vos (voorzitter jeugdraad)