Welkom

Geachte bezoeker, welkom op het onderdeel Zendingswerk van de Protestantse Gemeente i.w. te 's-Gravenzande.

Hier vindt u informatie over het Zendingswerk, de verschillende projecten en wat de Gemeentelijke Zending Commissie(Hervormd) nog meer doet.

Laatste nieuws:

Postzegels- en Kaartenactie

De ingezamelde postzegels worden door mensen van Kerk in Actie verkocht of verhandeld op beurzen en speciale verkoopadressen en worden op deze manier omgezet in geld. Dit geld wordt besteed aan zendingsprojecten van Kerk in Actie.

Hieronder volgen de richtlijnen voor het aanbieden van postzegels en kaarten:

Postzegels
Postzegels ruim uitknippen, want beschadigde postzegels hebben geen waarde.
Afweken, tellen en sorteren is niet nodig, dit wordt door vrijwilligers gedaan.
Scheur of knip geen postzegels van de kaarten, de kaart met zegel en stempel is vaak meer waard dan losse zegels. Beschadigde kaarten hebben geen waarde.

Onbeschadigde kaarten met of zonder postzegel zijn bruikbaar.
Vooral oudere kaarten zijn welkom.
Dubbele kaarten (vouwkaarten) met afbeeldingen van bijvoorbeeld Anton Pieck, Rien Poortvliet, Rie Kramer en Jo Spies.
Alle andere dubbele kaarten zijn niet bruikbaar.
Unicef-kaarten, hartjeskaarten, Voor het Kind en geboortekaartjes in alle soorten en maten zijn ook welkom.

Inleveren kunt u in de kerk, of bij Nico Hoogenraad, Montessoristraat 16, 2691 ZE, 's-Gravenzande.

Als u ze niet kunt brengen, dan kunt u mij ook bellen op nummer 0174-416178, of een e-mail sturen mag ook Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , dan kom ik ze halen.

Nico Hoogenraad